Een laatste rustplaats in de natuur

Het is duurzaam en voor eeuwig, maar ik vind het vooral heel sereen en mooi; een graf in de natuur.

Bij natuurbegraven staat de verbondenheid met de natuur centraal. Een mooie plek onder een oude, statige eik, aan een bosrand, of juist in het open heideveld. Bij de natuurbegraafplaatsen van Natuurbegraven Nederland ben je vrij om zelf een eigen plek voor je kist of urn te kiezen, in een speciaal daarvoor bestemd natuurgebied.

natuurbegraafplaats Heidepol
Natuurbegraafplaats Heidepol

Reserveer je een plek op één van hun natuurbegraafplaatsen, dan heb je voor eeuwig het recht om daar begraven te worden. Nabestaanden krijgen geen vragen over het verlengen van het grafrecht. In een grafakte wordt het eeuwigdurend grafrecht vastgelegd, in deze akte staan onder andere de coördinaten van de plek vermeld.

Op het gehele gebied is een kwalitatieve verplichting gevestigd, deze zorgt ervoor dat het natuurgebied en de grafrechten voor eeuwig beschermd zijn. Je kunt kiezen voor een gedenkteken in de vorm van een houten boomschijf met persoonlijke inscriptie.

Kies je voor een plek op een van de natuurbegraafplaatsen? Dan draag je bovendien bij aan de natuur in Nederland. Zij werken namelijk nauw samen met Natuurmonumenten.

Meer informatie: Natuurbegraafplaats Heidepol

Neem direct contact op 020 820 44 73